Myymäläesihenkilö [Finland]


 

$ads={1}

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!
Oletko joskus saanut niin hyvää asiakaspalvelua, että sinulle on jäänyt hyvä mieli pidemmäksi aikaa? Haluatko olla mukana luomassa unohtumattomia kohtaamisia ja auttaa asiakkaita arjessa? Hienoa. Saatat olla etsimämme työkaveri - jatka siis lukemista!
Haemme 00130 Helsingin Kasarmitorilla ja 00120 Helsingin Annankadulla sijaitseviin Postin myymälöihin esihenkilöä kahden myymälän tiimin vetäjäksi vakituiseen työsuhteeseen.
Palvelemme kuluttajia ja yrityksiä tarjoten paketti- ja postilähetysten noutamisen ja lähettämisen, postimerkit sekä postitus- ja pakkaustarvikkeet.
Oletko sinä etsimämme näiden kahden postin tiimin vetäjä?
Odotamme sinulta valmentavaa otetta ja kykyä rakentaa arjen iloa ja luottamusta tiimissäsi joka päivä. Myyntiesihenkilönä toimit oman tiimisi, noin kymmenen hengen, esihenkilönä kahdessa lähekkäin sijaitsevassa myymälässä. Osaat suunnitella, resursoida, ennakoida ja delegoida. Painetilanteissakin hahmotat kokonaisuuden ja erotat tärkeät asiat vähemmän merkityksellisistä. Tuet henkilöstöämme arjen onnistumisessa näyttäen esimerkkiä omalla toiminnallasi asiakaspalvelussa päivittäin. Haluamme jokaisen esihenkilömme ymmärtävän henkilöstömme merkityksen ja arvon. Huumorintaju ja reipas työote ovat hyvä lisä hektisessä työrytmissä.
Työtäsi et tietenkään tee yksin, sillä työskentelemme tiiminä ja kannattelemme toisiamme niin myymälöiden tiimeissä kuin esihenkilötiimissäkin.
Johdat postien myyntiä, henkilöstöä ja operatiivista toimintaa vastaten myös myymälöiden asiakastyytyväisyydestä ja asiakaskokemuksesta. Asiakaskokemuksen jatkuva kehitys on lähellä sydäntäsi.
Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä asennetta, yhteistyö-, vuorovaikutus- ja muutoksenhallintataitoja sekä vankkaa osaamista asiakaspalvelu- ja esihenkilötyöstä. Tehtävä vaatii hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.
Innostuitko?
Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työtä tehdään sesongista riippuen aukioloaikojen puitteissa (normaalisti ma-pe klo 9–20 ja la klo 10–15).
Työtehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja työ alkaa perehdyttämisellä syykuussa 2023.
Hae tehtävää rekrytointijärjestelmän kautta 28.8.2023 mennessä
https://careers.posti.com/
Lisätietoja tehtävästä antaa Petra Lilius, petra.lilius@posti.com.
Our common values – reliable, respectful, progressive - guide everything we do.
Read more!

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال